Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nära dig.


Vi gick genom stan
och höstlöven
knastrade
under våra skosulor

Jag såg
dina bruna ögon
tåras av vinden
och du log

Vi satte oss på en bänk
med våra kaffemuggar
och hade en såndär
diskussion
som bara vi kan

Och du rörde
vid min kind
och sa
att du var glad
att du var
nära mig

Sen vaknade jag
lycklig
i min säng

En kort sekund
av lycka
innan jag insåg
att det bara
var jag där

För trots att du finns
så är det bara
i mina drömmar
som jag får vara
nära dig




Fri vers av Zabina
Läst 545 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-26 10:38



Bookmark and Share


  Lilla_Lala
Ont i hjärtat... Fin!
2007-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Zabina
Zabina