Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

\"du kan dra till tjotahejti, jag behöver inte dig.\"

orden du sa
nåla sig fast,

det är lite synd,



att jag inte har någon
tång att ta bort de med.






Fri vers av Chanel
Läst 349 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-26 16:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chanel