Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Provsmakning i Poetfabriken

Mmm...

Du smakar på ett ord,
på ytterligare ett,
en välformulerad strof,
någons personliga tankar.

Blundar du?
Riktigt insuper textens själ?

Get det en fyllig smak?
Verkar poesin vara länge lagrad?
Eller kanske precis utblommad?
Vad lämnar den efter sig för känsla?
Blir du berörd?



Och när du provsmakat?

Sväljer du eller spottar du ut?




Fri vers av Mickey Blue Eyes
Läst 763 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-10-27 00:01



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Gott :-)
2008-01-22

  Michaela Dutius
Du lyckas verkligen sätta fingret på den här provsmakandet avv ord som det är att dikta många gånger.
Ha en skön helg.
Michaela
2007-10-27

  Erik L
Ja jag vet inte. Poesi ska för mig beröra, väcka känslor och inge hopp eller ge ord ens förtvivlan eller sorg. Om den ska smaka vet jag inte. Men det kanske är samma sak?
2007-10-27

  Gawain VIP
Cool stil på den här! Poesi ska smaka, med eftersmak och allt. Annars kan det va...
2007-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Mickey Blue Eyes