Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till dig som betyder väldigt mkt för mig..


du har mitt hjärta


Det är i min skymning som du dyker upp
det är något oförklarligt med dig
något som jag inte kan sätta fingret på

det är

endast du som suddar bort mina ledsna tankar
som ett fagert ljus som ökar i styrka
lyser du kraftfullt upp min dunkla gestalt

endast du som

jag vill sluta mina ögon inför
vill skyla mig för din existens
men din dyrbara skönhet tycks stråla igenom

jag vill

rymma och slippa bli lämnad med defekt hjärta
vill inte bli plågad av romantikens oråd
men du lyckas öppna mina ledsna ögon och jag måste

våga behaga

för

du får mig att inse att kärleken existerar
all hopplöshet tycks rinna av mig
allt inre mörker försvinner i din närvaro

du har mitt hjärta




Fri vers av marjasara
Läst 752 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-26 23:55



Bookmark and Share


    Charlotte S
Äkta poesi Sara! Otroligt vacker och skör.
2007-10-27

  MinnaSofia
ååå jätte fint och bra skrivet!
2007-10-27
  > Nästa text
< Föregående

marjasara
marjasara