Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ta emot mig

skulle kunna skriva en sång
om bara dig

skulle kunne fylla ett hav med känlsor
för dig

skulle kunna tömma min värme
över dig
ty denna höst känns kall

tänk att få le med dig varje dag
tänk att få vakna med dig nära var eviga morgon

ditt kaffe skulle inte bara dofta gott
utan även smaka bättre
med mig

för du saknar

men vem är det du saknar

vem är det som skulle kunna
få ditt kaffe att smaka bättre
dina ensamma söndagsmornar

låt mig veta
låt mig känna
vad ditt sinne trånar och saknar

våga

jag har hoppat
ta emot mig




Fri vers av MinnaSofia
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-27 00:25



Bookmark and Share


    Amoreboy
känner genom orden,,den våldsamma längtan till den älskade...nice
2007-11-03
  > Nästa text
< Föregående

MinnaSofia
MinnaSofia