Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja, bara en massa klychiga kärleks grejjer, lyckliga okcså. Förlåt, men jag är lycklig


Och äntligen fick jag en smaka på livet

Jag försöker leva på tåspetsarna
bara för att inte trampa dig på fötterna
jag har omvandlat mina händer till bomull
som omsluter ditt hjärta
omtåligt, så ömtåligt

Jag har en tendens att snubbla och
locka fram mina mörka sidor
jag hoppas du ser igenom dem

Jag fryser om fingertopparna när dina ögon slits
iväg från mig
Och när du inte är här, är jag inte säker på att du existerar

För aldrig i världen trodde jag att jag ens skulle våga drömma om en som dig
en pojke med lockar att virvla in sig i och ord som spelar ut talförmågan
en röst så vacker att vilken istid som helst passerar
Ett leende som kan styra en hel värld, min värld.

Jag vill aldrig vakna
bara andas i samma takt och drunkna i trygghet och ömhet
jag behöver ingen evighet
och jag vet att du inte kan ge mig det
men om jag får bestämma vill jag ha tusentals stunder vid din sida
och miljontals kyssar att minnas
när det är dags att gå nya vägar

Men helst vill jag fokusera på nuet
på hur våra läppar smakar
hur kärleken smakar
hur gott livet smakar
med dig




Fri vers av Fantasioffer
Läst 467 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-27 11:06



Bookmark and Share


  ännow
gillar den starkt!
speciellt \"Och när du inte är här, är jag inte säker på att du existerar\"

applåd
2007-11-23

  Freya
men det är ju bara jättebra att du är lycklig.
och jag tyckte detta var fint
2007-10-31

    kaprifol
så sprudlande och förtjusande vackert faktiskt :)
2007-10-27

  Michaela Dutius
Oerhört förtätad och intensiv
vacker kärleksdikt
2007-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Fantasioffer