Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En ung man fick en guldklocka.....


Tävlan i anspråkslöshet


Jag har redan klockor
sa den unge mannen

Men den här kommer
från din släkt

Ska funder på saken
sa den unge mannen

Kan man njuta av att
bli bäst på att vara
anspråkslös

Eller lider man av
någon annan åkomma
när man inte tar emot
det man får i arvgåva




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 235 gånger
Publicerad 2007-10-27 13:48



Bookmark and Share


  Darkness
Kluriga funderingar =)
2007-10-27
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP