Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag ger mig hän


Du står och

ser på när jag plågas i ditt inferno
känner hur de hidösa lågorna plågar varje lem
Jag ropar ditt namn om och om igen

Du ser mig

lyfter upp mig från mina plågor
kysser mina läppar som blivit förseglade av kval
med ett konstlat leende som skriker efter kärlek
så ger jag mig hän

Jag står och

ser på när dina tvetalande läppar talar ut osanning
ser bortom din skepnad för att ignorera din lömskhet
ger mig hän åt ditt falska smicker som liknar honung

Jag ser dig

lyfter upp dig på min egen skapade piedestal
en ogrundad sådan som vill vika hädan
men mitt enfaldiga tänkande fokuserar sig bara på dig



jag ger mig hän

för att sedan invänta nästa hidösa förfall




Fri vers av marjasara
Läst 745 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-27 17:16



Bookmark and Share


  LassO
intressant att läsa
2008-02-15

  aftermath
vilket fint alster
välkommen tillbaka!
2007-10-27
  > Nästa text
< Föregående

marjasara
marjasara