Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gör inte vi någonting, så gör ingen någonting...



... och havet slöt sina läppar

och vi...

vi stod där helt likgiltiga och tittade på

ja, vi tittade på

hur de kämpande sakta

men säkert gick under...


... efteråt gick vi där på stranden tysta...

ja, vi gick tysta i den falnande kvällen

och bakom oss färgade solen...

havet...


rött




Fri vers av Rimsmeden
Läst 755 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-27 21:06



Bookmark and Share


  Thurizas
blir förtvivlad av dina ord, allt rinner oss ur händerna och ingen reagerar. blir lite arg på hur vi funkar. urk!
2008-02-03

  glittertindra
en dikt som ger många bilder om handlingskraft och vackra naturscener
2008-01-30

  aol
suveränt bravo
2007-11-17

  Marita Persson
Ja, så är vi människor. En bra presenterad och uppställd dikt!
2007-11-12

  Rakel Lorner
Hu! Det pågår hela tiden.
Bra bild med det röda havet. Jag ser blodet framför mig.
2007-11-07

  SusanneStrömstedt
Usch!!Jag hade aldrig i livet kunna vara likgiltig!
Bra skrivet,jag berördes...
2007-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Rimsmeden