Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara Ord


och hela världen tittar på

sergels torg var där, men inte du
hela stockholm hade samlats för att se på
när himlen täcktes av rökspåren från inkommande och utgående missiler

ett helt synfält fylldes med explosivitet
men du var inte där då det hände
för det var du som hände




Fri vers av BaraOrd
Läst 705 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-27 23:26



Bookmark and Share


  Axelandra
bland det bästa du har skrivit...
2007-10-28
  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd