Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
The Sleepy Jackson - I understand what you want but I just don't agree


Oh dear

Oh crap


I think I'm



and I know



but oh dear



I can't breathe








Fri vers av marianela
Läst 516 gånger
Publicerad 2007-10-27 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

marianela
marianela