Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jösses vad komplicerat..


tankar


tankar som styr och raderar bort allt som är väsentligt
du är det enda som existerar just nu
du exponerar varje cell i min kropp

villrådiga tankar som ekar och påfrestar mitt tankesystem
tankar som är av beklämdhet och ej har någon visshet

eller förklaring

tankar som ropar svek, lögn och modfälldhet

Talar dessa tankar sanning?

fröet som du sådde i mig var inte bara av godo
känner ovissheten som börjar slå rot inom mig
en stark otrygghet som jag vill lämna bakom mig

för

du suger ur mig allt jag har att ge
utan att fylla mitt andefattiga tomrum åter
en obotlig förnimmelse lämnar du ensamt kvar

men

även hur komplicerad din varelse och situation må vara
och hur mödosamma mina tankar är så
kan jag inte mista det lilla fröet som redan fått sitt fäste

i mitt hjärta




Fri vers av marjasara
Läst 664 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-28 01:00



Bookmark and Share


  Mizza
Jag gillar den här texten :O den är jättebra.
2007-11-14

  MinnaSofia
så bra skrivet! känner ju igen mig enormt.,, de vet du ;)
2007-11-06

    Amoreboy
mmm...varför inte...mycket nice
2007-11-03
  > Nästa text
< Föregående

marjasara
marjasara