Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

njutning kommer inifrån i rött format

Om du älskar mig älskar du min smärta
om du vill göra mig glad
ge mig ett paket rakblad

om du verkligen bryr dig om mig
låt mig få se blodet som flyter i mig

bilda droppar i en vackert slipad skåra
rinna längs armen och kanske

fålla en tår

rakt ner i golvet

om du älskar mig
så låt mig få skada mig själv
eller gör det åt mig

om du älskar mig älskar du mig för vad jag är
en ångestklump
en krossad telefon linje
en ohörd skrikande röst


ta mig till himlen inatt
låt mig få se himlen i blodets färg
jag dirigerar himlen att sväva
dränka sig själv i det djupaste hav
långt bort ifrån
så att ingen ingen
kan höra skriken

älskar du mig älskar du väl mitt blod
så varför vill du inte se det
varför vill du inte veta

vad dödsångest är
vad anorexia är
varför dior har finast glasögon

om du älskar mig
låt min kropp få skrika ut sin sorg
i det skeva ljudet från rakblad
mot und silkeslen hud som varje dag blir insmord
av dove återfuktande kräm

om jag älskar mig
varför slutar jag inte
jag stoppar inte
du låter mig
jag skriver ditt namn
ett namn till

jag är new york
jag är L.A.
jag är en fjortis
jag är en bitch
jag är värdelös

skit i mig




Fri vers av Samndra
Läst 483 gånger
Publicerad 2007-10-28 03:17



Bookmark and Share


    Dear Prudence
Låt mig säga att
jag förstår dig och din smärta. den har varit min.

<3333333333
2008-03-19

    Nudelslabb
fuck no
jag kommer aldrig att göra det

och du blir bara bättre och bättre på att skriva.
2007-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Samndra
Samndra