Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
8 år, och nyfiken på hur man kunde tjäna snabba stålar


Kondomautomatsreturfacket

Väntan

i en bil

Hur kan man fördriva

tiden bäst då

En automat !

Kollar myntfacken

Ibland pengar där låg


KONDOM automat

2 kr fick jag ut som mest

av någon en frågande blick jag fick

Ibland någon log




Fri vers av Led Floyd
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-28 09:00



Bookmark and Share


    papillon
Själv lyfte jag på golven i telefonkiosker - den vid Mårtenstoget var bäst, smalare ribbor och bredare springor än vad de andra hade....
2007-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Led Floyd