Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
måste rulla mig i alla dessa sentimentala känslor. jaha.


Red, White and Black

Och jag förlorar mig i minnena
av att sitta på trappräcket klockan nio på morgonen sjungandes Blondie och The Cure och Håkan Hellström-låtar
Och senare sittandes på den gråa heltäckningsmattan med ditt kaffe med lite mjölk och mitt kaffe med mycket mjölk
Men också:
Kolonistugor och spilla te på knäna
Hårsprejs och spritpennelukt som blandas
Och franska små ord utskrikna och klingandes på alla gator,
Linfrön i sängen
Äckligt håriga gröna filtar
Och blod (haha) i badkaret
Och jag minns allt. Jag svär, jag tror att jag kommer ihåg vartenda ord.




Fri vers av eliza
Läst 400 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-28 12:12



Bookmark and Share


    majbarn
:(

men håkan hellström?
vää?
2007-10-28

    White as a star
Jättefin dikt om minnen :) Blir själv lite nostalgisk...
2007-10-28
  > Nästa text
< Föregående

eliza