Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sårad och rädd frusen och kall men nu åter i liv


Var var du

Var var du

när jag var nere

och hjälplös

Låg på källarkalt golv


Råttorna var inte rädda för mig

men det var du

Var var du

när jag var nedbruten


Nu har den skinande sommar solen

åter väckt liv i mej

Klockorna slår mig till livslust

men

Var är du ?






Fri vers av Led Floyd
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-28 18:51



Bookmark and Share


  aol
jagkänner så för din dikt läs min dikt agan jag vet vad utan för är din dikt gripertag tar fram människan på ett naket sätt
5 stjärnor från mig och tack
2007-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Led Floyd