Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säg att det är värt det, jag är lättlurad...



Ibland undrar mitt huvud varför...
men oftast ger jag inga svar.

Jag är separerad från mig själv inuti och utanför,
äkta tomhet möter skapad tomhet...
det är en forcerad dans... att trycka ner.

Det finns enkla frågor men bara komplicerade svar.

När ett ensamt själv är överrepresenterat,
ingenting... ingen annan får plats.

Men... det spelar ingen roll, va?
Nu, jag, du, vi, ni, de, dem, saker, ting, känslor, tankar, drömmar, vilja, hopp, rädsla, kärlek, hat, sorg, glädje, frihet, tvång, enkelt, svårt, ingenting och allting...
Spelar det ingen roll...?

Poesin försakades när hjärtat dog... förmultnade... vittrade bord... försvann...
... det borde vara enklare nu

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-28 19:52



Bookmark and Share


    Nattviol
\"När ett ensamt själv är överrepresenterat,
ingenting... ingen annan får plats.\"

tror du mig?
(lättlurad som du är...)

; )
2007-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen