Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och så släcker de ner




Allting är borta

Jag ser dig stå på kanten

Jag ser bara dig




Bunden vers (Haiku) av Nudelslabb
Läst 438 gånger
Publicerad 2007-10-29 09:56



Bookmark and Share


  Samndra
bra grejj ^^ fin
2007-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Nudelslabb