Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Don\'t worry just ceep on smiling



Hon Ler
fast att hon inte är lycklig

hon skrattar
fast egentligen gråter hon

vad som döljer sig under hennes
rosiga hy är det ingen som vet

att en tår letar sig fram under
svarta fransar är det ingen som ser
hur hon egentligen mår är det ingen som bryr sig om
eftersom att svaret alltid blir

Jodå bara fint!

det är ingen som vill höra om sorg och tårar

så hon biter sig i läppen,sväljer tårarna och lådsas
som om ingenting någonsin har hänt




Fri vers av Detvaraldrigjag
Läst 376 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-29 14:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Detvaraldrigjag