Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Årsringar


Den andra lagen

Ett samanhang

helt lösryckt ur sin händelse

 

att aldrig lyckas kalla blodet

man dricker

för vin

 

termodynamiken

förklarar

 

tankarnas degenerering

 

 




Fri vers av Linton
Läst 621 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-10-31 22:48



Bookmark and Share


  Lola
Ah. Entropi.
Intelligent tänkvärt och poetiskt framfört på komprimerade rader.
Mycket svårt. Mycket bra.
2007-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Linton