Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

S p ä r r a VERSALER

Jag är en sån
som alltid ser på rutor
istället för igenom dem
men vad gör det
för min personlighet?
Och inte är jag ett träd
med grenar upp mot himmelen
hur vackra de än synes vara
abstrakta och organiska
skänker de mig ro
att betrakta







Fri vers av marianela
Läst 619 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-29 16:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

marianela
marianela