Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

människa,ensam är stark fast, jag är nog inte menad att vara mänsklig

ensam är stark
sa du
och jag stod kvar själv
ensam är stark
och mitt hjärta brast
jag gick ensam hem men
ensam är stark och


det kanske inte är ditt fel
att jag aldrig komm längre än så

men ensam är jag inte stark och
du måste förlåta mej
för jag klarade aldrig av att bli som du




Fri vers av Abandoned
Läst 537 gånger
Publicerad 2007-10-29 18:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stark text, men känn dig inte misslyckad. Kanske är du bara som alla andra poetsjälar bara Alltför mänsklig, och det är framför allt mycket svårare att vara \"svag\" än att vara \"stark\". Att visa sitt sanna jag kräver betydligt mera Mod.
2007-10-29

  Betlehemsstjärnan VIP
Nej, ensam är inte alltid stark...//B
2007-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Abandoned
Abandoned