Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtlös

jag fattar inte
vad du letar efter


men om det är mitt hjärta


det är bara slöseri med tid

din tid
min tid

för du vet
jag har inget hjärta

längre

jag hade faktiskt ett när jag föddes
även om jag älskade att hålla mina föräldrar vakna hela natten


det var någon
nån gång
som stal det
och

jag fick aldrig se det igen men
jag saknar det inte längre för
jag minns inte hur det känns
den där bubblande sprittande känslan
alla pratar om

jag överlever ändå men
varför letar du
mitt hjärta är dött för









jag älskar inte ens honom längre




Fri vers av Abandoned
Läst 588 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-29 18:12



Bookmark and Share


  KänslanAvIngenting
Det finns där, långt inne, försöker du riktigt noga så finns ditt hjärta där. Fin dikt, vackert skrivet och sorgsen till max.
2007-10-30

  Ellan
vacker och sorgesam text, känner med dig när man läser den..

ha de så gott/ Ellan
2007-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Abandoned
Abandoned