Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

salt

isen gick långt ut till havs, såg
vi när vi var ute och gick längs
stranden och beskådade en främmande
värld, ett underverk där gigantiska klossar av is reser
sig mot en decemberblå himmel

isen knakar och snyftar här där
två världar möts och tillfälligtvis
försonas innan deras ömma moder natur sliter
dem isär som två små syskon som
råkat somna i den enes bädd

det kan tyckas vara sött men här är inget
sött utan bara salt
som bränner på tungan




Fri vers av Simmerskan
Läst 903 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-10-29 18:57



Bookmark and Share


  street
\"försonas innan deras ömma moder natur sliter
dem isär som två små syskon som
råkat somna i den enes bädd\"..

vackra rader.
2008-01-24

  aol
sött salt gillar mixen
2008-01-17

  Betlehemsstjärnan VIP
Det var i all fall vackert salt//B
2007-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Simmerskan
Simmerskan