Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur fan du kan göra så mot mig


Varför Svek

 

Torra tårar faller inte utan smärta

 

Vad är en dag utan en kvälll

 

Vad gör inte en vecka om inte blanka dagar att fylla med ett liv

 

Vad står på spel i leken om livet

när livet är ett jävla schackbräde en kamp mellan gott och ont svart och vitt

 

vad är gott utan ont när svart och vitt saknar färg

 

Hur många kvällar av glädje behövs för att fylla ett svart hål av en livstid

 

När kan jag se på dig igen utan att fyllas ilska

när allt du gör är att tömma mig på glädje

 

 




Övriga genrer av RiJoKu
Läst 1021 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-11-02 19:17



Bookmark and Share


  Little missSunshine
"Torra tårar faller inte utan smärta
Vad är en dag utan en kvälll"


"när livet är ett jävla schackbräde en kamp mellan gott och ont svart och vitt
vad är gott utan ont när svart och vitt saknar färg"

WOW! vilka fantastiska frågor du får in i denna dikt.
Och du skriver verkligen med känsla. I varje mening.

APPLÅDER!
2009-01-26

  hanziz
Det är jättebra beskrivet.
Man kan verkligen känna sig in i situationen.
Toppbetyg.
2008-12-08

  sjörövar_fabbe
Det var så sant,
Just detta:

- \"Vad står på spel i leken om livet

när livet är ett jävla schackbräde en kamp mellan gott och ont svart och vitt



vad är gott utan ont när svart och vitt saknar färg\" <-- Speciellt Bra.

Jättefint.
Allt är fint och hårt.
2008-02-19

  Vilsen Annette-hittar vägen
Oj, det var verkligen mycket kraft och känsla i de här orden!
2008-02-16

  aPorcupine
Gillar hur frågorna finns med genom hela dikten. Och så är det något i dikten som fångar mig men inte kan förklara. Bra!
2007-11-04

  Betlehemsstjärnan VIP
Smärtsamt, men ändå vackert beskrivet på något sätt...
\"torra tårar\"
Ja, det fälls ofta..väldigt smärtsamt..//B
2007-11-02
  > Nästa text
< Föregående

RiJoKu
RiJoKu