Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rosor blommar fortfarande, och några små blåklockor.....


En sista blomning


Blir det en
sista blomning
tänker rosen
blåklockorna
och
jag




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-29 22:55



Bookmark and Share


  * Ammi *
inget är omöjligt ..
2007-10-30

  Jorska
De här raderna lämnade efter sig ett sådant lugn att jag nog måste läsa dem igen...och igen...och igen...
2007-10-30

  charlotte hedendahl
Söt!
2007-10-30
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP