Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag saknar dig.


cancer


Ett andetag som kan vara det sista når dina lungor,
samt frestar mig att brista i gråt.
men ingen av tårarna
kan hela det som sprids inom din kropp.
Inget kan påverka att din hy skiftar i gult
och att ditt hjärtas slag snart tar stopp

När personligheten sviktar då orken blir knapp
är en mardröm bättre än verkligheten

och att bara kunna titta på
borde inte vara möjligt




Fri vers av joss
Läst 483 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-30 00:31



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
Du berör med dina ord.
Tack för att du delar med dig.
Åsa
2007-11-04

  Patrick K
riktigt starka ord. du fångar ett ögonblick och förmedlar dina känslor bra. jättefint skrivet!
2007-11-04

    MarreGustafsson
Bra skrivet. Berör.
Och tyvärr är det ju så svårt att titta på.
Bra budskap
2007-11-03
  > Nästa text
< Föregående

joss
joss