Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven när min förra pojkvän gjorde slut med mig.


Den där konstiga känslan när någon inte älskar en längre.

Älskling, vad är det som är fel?
Varför känner jag mig trasig och inte hel?
Vad är det egentligen som har hänt?
Känner du inte längre, det som du har känt?
Jag älskar ju dig,
men du älskar inte mig...




Fri vers av DEVOTCHKA
Läst 721 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-30 11:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DEVOTCHKA
DEVOTCHKA