Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så får man höra det igen. Det går bättre för Sverige.


Det går bättre nu


Det går bättre
för Sverige nu
sa nyheterna
idag

Pensionärerna
får kanske ett
par hundra kronor
sa nyheten

Sjukvården är i kris
Skolan tillgodoser
inte alla barn
men bättre
det går
det




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-30 11:56



Bookmark and Share


    Lillemor
Regeringen önskar
mer o mer valfrihet.
tror inte det är samma
valfrihet som Sartre
en gång menade.
Valfrihet för dem
som har möjligheten ja!
Passar inte skolan?
-friskolan då?
Sjukvården?
-privata sjukhus?
I Stockholm planeras
ett privat barnsjukhus
Samt att äldrevården säljs ut:
var är valfriheten för dem som
VÄLJER ett kommunalt
boende? Kommunal skola?
..
Det går ju bättre nu...
Tack för din text som fick mig på g...
2007-10-30
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP