Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite experimenterande...


I vanmaktens rosa värld

 

Hon ville läsa himlarna

och tänka orkidéer

färga världen rosa, sammetslila

 

och sen

när stigarna möttes

skulle hon ställa sig på tå

och tända stjärnorna

en efter en

 

så skulle världen räddas

stod det i molnens magenta

 

Men hon förutsåg aldrig björnbären




Fri vers av Regina E
Läst 658 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-10-30 11:56



Bookmark and Share


  filosofian
Oh den är så bra!!!
2011-03-03

    ej medlem längre
Slutraden får mig att le
från öra till öra - den var så
överraskande, ja hela texten är
fritt, och skickligt skriven, bra!
2008-02-08

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Får mig att skratta! Labyrintisk text, i rosa, intressant och rolig.
2007-10-30

  Lena K Nilsson VIP
Skulle just säga detsamma som Björn, ett fint experiment. Vackra rader har du skrivit här...
2007-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Regina E

Mina favoriter
kvällssol
tvätterskan