Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min ilska över hur livet blev, när min man dog, och andras behov tog min kraft, när jag bor i ett hus jag aldrig hade valt själv mm.


Utlopp


Aldrig att jag hade satt mig här
i detta underbara hus ska man
inte vara ensam

Jag fick aldrig någon fråga av
livet om detta är vad jag ville

Aldrig att jag hade kunnat
ana att jag skulle sitta här
ensam utan att en enda
människa egentligen
bryr sig

Vart ska jag ta vägen
med min frustrerade
ilska över livet

Säg mig du som vet......................




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 193 gånger
Publicerad 2007-10-30 19:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP