Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
titeln är tillfällig, kommer inte på något riktig bra titel, förslag uppskattas liksom kommentarer.


dolda stigar


på vissa vägar
kan vi inte
följa våra älskade

men vi står vid randen
och blickar mot
ett mysterium
som aldrig kommer bli löst




Fri vers av Simmerskan
Läst 548 gånger
Publicerad 2007-10-30 20:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Simmerskan
Simmerskan