Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En stjärna blinkar!!!

Ute o vandrar

mörkt ute

en stjärna som blinkar

Jag känner att det är Du

som följer varje steg vi tar

en kall vind sveper förbi

fast den värmer

det var Du eller hur!




Övriga genrer av Zpike
Läst 420 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-30 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zpike