Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en dag på gymmet!

idag skulle jag träna på gymmet...
då kom den vackraste flicka jag har sett på länge...
till en början försökte jag ignorera hennes skönhet...
men kunde inte låta kasta en blick på henne då o då
och då o då blev jag tagen och imponerad av hennes skönhet
hennes kropp
hennes ögon
hennes rumpa
hennes bröst
till o med hennes kvinnlighet
till slut gick jag fram
tog ett djupt andetag
och frågade vill du gjfta dej med mej
hon tittade konstigt på mig och sa:va?
vi känner ju inte varann?
då sa jag
allt du vill känna hos mig o allt jag vill känna hos dej
är inget annat än en knippe tankar och åsikter
som egot har samlat på sig under många år....
så det är bäst att inte känna varann ...kärlekens folk är alltid fria och känner varann väl.
hon tittade på mig en stund med funderande blick
log och sa......tyvärr
jag har en pojkvän!




Fri vers av Amoreboy
Läst 456 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-10-31 00:41



Bookmark and Share


  KLANG
haha:) vackert
2007-11-29

  Sara Boström
bra försök;)
2007-11-03

  Havsjungfrun
wow..modigt..synd för henne att hon inte vågade ta chansen..hehe
2007-11-03

  Nanno
hehe..du är endå en vinnare som är ärlig och rak på sak..
det behövs flera som dig i samhället
skön text 5+
2007-11-02

  dalida_bl
Jag gillar din självförtroende....som fan...
2007-10-31

    Iza
så bra!!
det är så sant vad du säger...
man bör inte blanda in livet i kärleken....
2007-10-31

  Tini Tut
Ja vad härligt,och såå rätt du har.
Vi bara komplicerar allting så till den milda grad att vi snubblar på vår egen livserfarenhet.
Jag letar efter drömprinsen,och han skall vara så här...hi hi
2007-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Amoreboy