Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De flesta morgnar börjar med tomhet. Meningslösheten står och gapar.


De flesta morgnar


En morgon till
och en dag
som står
som ett
tom vitt
ark och
gapar
åt mig

Det finns
andra dagar
då jag inte
tänker efter
hur ensamt
livet blev

Men de flesta
morgnar är
så här
tomma




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 180 gånger
Publicerad 2007-10-31 09:05



Bookmark and Share


    Solros
Så hemskt! Vissa av mina morgnar kan också se ut så här.
2007-10-31
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP