Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vem kan skapa mening? Jag frågar Gud


Bara du Gud


Vad menar du Gud
- ska jag skapa mening

Jag är bara en människa
som du säger att du
har skapat

Det är väl bara du Gud
- som kan skapa

Hur ska jag då kunna
skapa
min dag

Hur ska jag kunna
skapa
ett nytt liv

Är det inte bara du Gud
som kan
skapa





Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-31 09:10



Bookmark and Share


  aol
jaadu eva du kan jobba mycket själv också
2007-11-05

    eva m h
Jag tror vi är medskapare!
Du skapar liv här hos oss på Poeter!
2007-10-31
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP