Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är den jag ser i spegeln verkligen jag?


Hur länge sedan


När jag såg
min älskade
lyste jag
alltid upp

Han fick livet
att skimra
och
mig

Jag blev
en diamant
som reflekterade
hans ljus

Man kunde
se det
i mina
ögon

Är det bara
två år sedan
ögonljuset
slocknade

Vem är den
grå damen
i min spegel
hon med den
matta blicken




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-31 14:02



Bookmark and Share


  * Ammi *
ja .. vem är hon? jag tror mig veta att bakom den blicken tids nog kommer att ljuset tillbaks ... KRAM
2007-10-31
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP