Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är nio år sedan livet förändrades. Vi levde i sjukdomstillstånd, och det kan inte jämföras med något annat jag har varit med om.


Man blir en annan


När det fastställdes
att sjukdomen inte
gick att bota

var det enbart en sak
som blev viktig
att leva maximalt

Vi lyckades ibland
mellan provtagningarna
då vi kunde andas ut

Behandlingsperioder var
som om döden själv
hälsade på

Gång på gång på gång
hälsade döden på
och jag blev

en annan
- en som lever en
månad i taget

Nu är det som om det
livsmönstret är kvar
och jag blir inte fri




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 197 gånger
Publicerad 2007-10-31 14:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP