Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Saknar min vän...


Till Charli min ängel ; ~SAKNADEN~

Tre år har gått
Och ännu har jag ej sett min vän
Jag har inte träffat dig sen dess, sen flytten
Jag satt häromdagen och kollade mail från dig
Du hade skickat bild på dig
Tårarna började rinna
Kunde inte stoppas
Jag saknar dig mer än vad du kan förstå
Jag saknar min vän
Jag önskar jag kunde springa till din famn och krama dig tills mina armar blir ömma
Jag skulle aldrig släppa
Gud vad jag saknar dig
Tårar från mina ögon
Rinner för dig
Jag kan inte hjälpa det
Saknar dig så
Hoppas att vi snart möts igen
Min ängel
Min underbara vän

Älskar dig nu och förevigt! <3
/ Din vän




Fri vers av Mikaela
Läst 364 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-31 14:43



Bookmark and Share


  Darkness
Kärleksfullt å fint.
2007-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Mikaela