Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Handlar ej om mig...


Sveket

Mina tårar rinner ner för mina ömma kinder
Varje tår på grund av något
Varje tår har en berättelse
Största tåren ömmar mest
Det är i den sveket har sin berättelse
Sveket av dig
Den splittras i många bitar
Varje bit är något du gjort
Du svek mig den dan jag behövde dig som mest
Du svek mig när jag var ledsen
Du svek mig när du gick till dom andra,
Dom som syns mer än mig
Du svek mig när jag kände mig som mest ledsen,
När jag behövde en vän
Du var den enda jag kunde och ville gå till
Min enda vän
Men du svek mig
Den största tåren fastnar kvar på mig
För sveket sitter i än…




Fri vers av Mikaela
Läst 341 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-31 14:48



Bookmark and Share


  Darkness
Usch, låter lessamt.
Fint skrivet!
2007-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Mikaela