Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

är det du?

jag älskar
hur hösten
färgar en tillvaro

hur det knäpper i luften
efter regnets hysteri


är det du?
som om natten
sveper runt som en höstvind


är det du?
som vid morgontimman
drar fingrarna genom ett hår


är det kanske du?
som vid eftermiddagssolen
sjunker ner vid horisonten

eller är du,
lika mycket inbillning
som denna horisont?




Fri vers av narcoleptic
Läst 316 gånger
Publicerad 2007-10-31 15:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

narcoleptic

Mina favoriter
Fast det redan hänt..