Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pärlor

efter stormen
under
vrakspillror
öppnas
musselhjärtan

vattenmannen
plockar korgen
full
trär skimrande
pärlor
på tråd

se

ett halsband
till sjöflickan
som kammar
sitt
havstångshår

ovetandes om

havens mörka
omätliga djup




Fri vers av höstblomma
Läst 631 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-10-31 18:32



Bookmark and Share


  isabel louise
underbart vackert skimmrande
2007-10-31

  hero40
En underbart fin
och härlig dikt som gillas.
Applåd!
2007-10-31

    JJ VIP
En bländande skönhet som överglänser allt annat... Fint skrivet med ett språkbruk som är intressant! Mvh. JJ.
2007-10-31
  > Nästa text
< Föregående

höstblomma