Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk alla famnar



Tänk på alla famnar som jag lämnat
just på grund av min längtan till dig
Bara för att jag trodde att du fanns där
så vacker och väntade mig

För jag skulle kunna lämna vem som helst
för att få någon precis som du
men du tror att jag är fast besluten
att jag inte kommer gå ifrån någon nu

Men det blåser så kallt i mig
och vinden tar mig till alla möjliga vrår
dig vill jag vara med tills döden skiljer oss åt
och jag bara undrar när tiden blir vår

För du borde veta att allt jag väntar på är
att du ska ta mig så långt bort från här
och visa mig hur mycket bättre du är för mig
säg mig att du är så himelskt kär

Det finns inget som hindrar oss
att stå hand i hand en dag snart
för det har ju trots allt alltid varit vi
säg mig bara när du funderat klart




Fri vers av Elie
Läst 688 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-31 18:49



Bookmark and Share


  Stensamlaren
Mycket mycket bra...jag älskar det du skriver, du är så grym!
2007-11-11

  Daniel_78 VIP
detta är tankar som jag tänk för många gånger också
de är farliga, håll inte kvar för länge
du bränner dig tillslut

bra diktat
2007-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Elie