Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livet

ångest,
tvångstankar.
livet är fullt av motgångar.
men också av mirakel,
kanske inte så unika
som man lättare ser,
utan mindre underverk.
livet är en oändlig resa,
men också ett spel.
ett spel, som inte går förlora.
man byter bara planhalva.




Fri vers av Chanel
Läst 246 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-31 19:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chanel