Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tre SMÅ(?) ord

en osäker flicka, på vägen står.
tröjan gömmer alla hennes blodiga sår.
det blir lätt så när ingen vet hur hon mår.

hon står där och tänker på sin vän.
mer hinner hon inte,
- en bil kommer och hon tänker aldrig mer igen.

han står där vid graven med en ros så röd,
ja. nu är hon borta, nu är hon död.
han viskar tyst de tre små orden,
ja de vackraste på hela jorden.
men de tre orden når aldrig hennes öra,
nej, de tre små orden kommer hon aldrig få höra.

JAG ÄLSKAR DIG




Fri vers av Chanel
Läst 308 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-31 20:00



Bookmark and Share


  Zekehl
Håller med scorpio men jag
gillar ändå dikten, den är
varm, känslosam, smärtsam
och berörande välrimmat!
2007-10-31

    ej medlem längre
Små ord...? Det är ju de tre Största och de allra vackraste orden man någon gång kan säga eller höra...
2007-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Chanel