Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inget farväl inget vackert slut.

Flickan står på stranden,
med den vassa kniven i handen.
Hon tittar ut mot havets glans,
hon önskar att hon inte fanns.
Allt hon en gång hade är borta,
hennes andetag är snabba och korta.
Med mord skär hon till,
och tiden står alldeles still.
Hon lägger sig ner i sanden.
Med blodet rinnande ner för handen.
Hon är borta för all tid,
hennes själ har fått frid.
Men det flickan inte förstod,
var hur många som grät när hon dog.




Fri vers av Chanel
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-31 20:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chanel