Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flickans stelna förlåt för ingenting

flickan tvingar fram ursäkterna för allt,
samtidigt rinner tårar som smakar salt.
hon har inte gjort något fel(?)
varför ska pojken vara pusselbiten som gör flickan hel?
orden hon får tillbaks, svider.
är det meningen? att hon lider?

flickan vet varken in eller ut,
när tar sagan slut?




Fri vers av Chanel
Läst 282 gånger
Publicerad 2007-10-31 22:07



Bookmark and Share


    blacknwhiteworld
känner exakt samma sak,
bra skrivet och förklarat :)
2007-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Chanel