Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(Om)Form(ad)

Formad som barn


Håller på att tappa formen

Den gamla begränsade


Ur form


Jag håller på att ta form

Frihetens


I form igen


Omformaterad




Övriga genrer av eva m h
Läst 277 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-10-31 22:17



Bookmark and Share


  Anjeska
Du är i poesiform du vännen!
Den nya formen passar dig bättre!:-)
Vi vet vem som formar om och förnyar.
Kram
2007-11-08

  Bodil Sandberg VIP
Låter onekligen förhoppningsfullt och befriande!!!!Jättehärlig ordlek!!!!
2007-11-06

  bluesatin
Ursäkta ordvalet men f-n vad bra skrivet. Vilken lek med ord. Du är en konstnär.
2007-11-01

  ÅsaLena
Kul ordlek!
2007-11-01

    Maria Malm
Fin form!
2007-11-01

  Marreb
Kul och djup lek med ord. Och.. jo, så är det. :-)
2007-10-31

  livsdans
Frihetens form!...härlig blandning! :-)
2007-10-31
  > Nästa text
< Föregående

eva m h