Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dentala tankar

 

Jag var hos tandläkaren idag

jag fick beröm för mina tänder

 

sunkig lägenhet

sunkigt jobb

ingen tjej

men jävligt fina tänder

 

alltid nåt!




Övriga genrer av David Eeee
Läst 390 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-10-31 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

David Eeee
David Eeee