Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråta vackert

När det är riktigt kallt,

kan då en sorgsen tår som faller

frysa till en vacker snöflinga?




Fri vers av Mickey Blue Eyes
Läst 1257 gånger och applåderad av 36 personer
Publicerad 2007-11-01 02:44



Bookmark and Share


  glittertindra
i diktens värld går det alldeles utmärkt... :) så fin denna... :)
2008-08-27

  Sareo
Vacker dikt. Kanske lite kort.
2008-01-15

  Bjarne Nordbö
Tror inte det, salthalten är nog för hög. Annars god tanke.
2007-12-30

  ia VIP
vackra få ord
som fångar in
och sätter sig i hjärtat
2007-12-21

  aftermath
det borde den kunna
med största sannolikhet!
2007-12-18

  Tina Q
det tror jag att den kan

och kan den inte, så blev din fråga i alla händelser ett vackert verk!!
2007-12-16

  Manal
så vackert.
2007-12-12

    Ken Cassel
Ja, det kan den!
Med vänlig hälsning
2007-11-11

    Lindizz
helt underbart vackert skrivet!
2007-11-02

  Patrick K
du fångar något vackert med dina tre rader, man bara njuter! =)
2007-11-02

  © anakreon VIP
Självklart!
Carl-Erik
2007-11-02

  Betlehemsstjärnan VIP
Tankar om en frusen tår...
Vackert..
Kanske...finns så oerhörtr mycket som kan vändas till nåt vackert//B
2007-11-02

    Cajsa
Vackra rader
2007-11-02

  Catrin
Vilken underskön fundering, vackert så det förslår...gillar!!!
2007-11-02

  sister mary
Vacker poesi!
Ska hålla ögonen öppna efter detta fenomen i vinter :)
2007-11-02

  Lena K Nilsson VIP
Mycket vackert skrivet!
2007-11-02

  devilsangel
Så vackert, får en bild framför mig...
2007-11-02

  charlotte hedendahl
Så vackert!
2007-11-02

    forskaren
en dikt av mörk skönhet.

den är så intressant så den väcker fråga: innehåller den inte också en haiku? Typ:

när det är riktigt
kallt, faller då sorgens tår
som skön snöflinga?

nej,nej, dikten i din form är bättre, mycket vackrare... och nu ser jag att det är inte du som är sorgsen, det är ju tåren själv! och där, just där är diktens lyft, eller hur?
2007-11-01

  SusanneStrömstedt
Mmm,vackert
2007-11-01

  KonstigaKatter
Snarare till kall diamant:) Bra fråga.
2007-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Mickey Blue Eyes